Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Checkout

Tehopalautumissetti + krampit pois

15,00 €

Julkaisupäivä: 13.6.2017

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 000047

Tehopalautumissetti + krampit pois

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

SAAT RAHAT TAKAISIN, jos tuotesetti ei poista kramppeja!
Samalla saat myös erittäin tehokkaan urheilu- ja palautumisjuoman. Tulet yllättymään, miten tehokkaasti tuotteet palauttavat!

Paketti sisältää:
Jaksamisjuoma GingerMACA 1kpl
Jaksamismineraali 1kpl

Jaksamisjuoma on vuoden 2018 urheiluvalmiste

*****

"Nimeni on Erik Härkönen. Olen pelannut salibandyliigaa 10 kautta, ja urani aikana olen voittanut 3 Suomenmestaruutta, 2 sm-hopeaa, sekä 2 sm-pronssia. 

Olen kärsinyt useamman vuoden krampeista, käytännössä eniten saan niitä treenien, sekä pelien loppupuolella/niiden jälkeen. Nyt olen ottanut kokeiluun Masajon jaksamisjuoman, ja olen saanut hyvän hyödyn tuotteesta, sekä kramppini ovat vähentyneet huomattavasti/lähes kokonaan. Suuri plussa myös siitä, kun jaksamisjuoma on 100% luonnontuote."

*****

Ateenan olympialaisten kymmenottelijan, Jaakko Ojaniemen kommentteja:

"Jaksamisjuoma GingerMaca:
Ravintosisällöltään ja raaka-aineiltaan ylivoimainen vaihtoehto  perinteisille urheilujuomille. Raaka-aineet todella laadukkaita ja hyvä  kombinaatio mineraaleja, adaptogeenejä ja hyvässä muodossa olevaa  energiaa. Inkivääri antaa mukavasti lisäpotkua makuun ja tätä voin  suositella urheilujuomien korvikkeeksi kaikille urheilijoille, joille  laadulla on merkitystä!

Jaksamismineraali:
Kätevä rasia  luonnollisia mineraaleja, joita urheilijoilla kuluu paljon. Tämä tulisi  löytyä kaikkien urheilijoiden treenikassista!"

*****

Settiin kuuluu: Jaksamisjuoma GingerMACA ja Jaksamismineraali. Jaksamisjuoma on valmis sekoitus, jonka voit helposti sekoittaa juomapullossasi olevaan veteen mukana olevalla mittalusikalla ja ohjeilla. Urheilusuorituksen aikana saat lisätehoa laittamalla Jaksamismineraalia kielen alle.

Imeskeltävä Jaksamismineraali on erittäin nopeasti imeytyvä ja täysin luonnon oma energia,- palautus- ja urheilumineraali. Tuote antaa lisäbuustin ja poistaa kramppeja nopeasti. Tuote kulkee helposti taskussa urheilun aikana. Pienestä koostaan huolimatta tuote on erittäin riittoisa, 70-200 annosta, joten normaalissa päivittäisessä käytössä se riittää noin puoleksi vuodeksi. Rae kielen alle ja siitä se lähtee!

U-20 Nuorten kultaleijonien ravintovalmentajan suosittelema (MM-kulta 2016)

  • Urheilijoiden kehuma yli 10 vuotta
  • Energiaa työelämään
  • Pitkäkestoinen vaikutus
  • Ei lisäaineita, 100 % luonnontuote

Kuninkaallinen viestinviejä

Inkojen aikaan Chasqui (kuvassa) oli sitkeä ja kovakuntoinen viestinviejä. Hän kohtasi vuoria, viidakkoa ja ankaraa säätä. Chasqui vastaa nykypäivän huippu-urheilijaa.

Käyttöohje
Jaksamisjuoma soveltuu nautittavaksi ennen fyysistä suoritusta, sen aikana ja sen jälkeen. Maratoonarit aloittavat käytön jo viikkoa aikaisemmin tankatakseen tasapainoisen mineraalilatauksen. Suorituksen aikana suosittelemme tuplaamaan veden määrän. Palautumisessa tehon huomaa jo 5 minuutissa. Juoma soveltuu erinomaisesti myös toimistotyöläisen ja opiskelijan energian saantiin.

Jaksamisjuoma GingerMACA- ainesosat: Masajon Intiaanisokeri-täysruokosokeri, Ruususuola-kristallisuola Boliviasta, maca (keltainen, punainen ja musta maca) ja inkiväärijauhe. Valmistettu Suomessa. Jaksamismineraali: Ruususuola-kristallisuola Boliviasta.

*Palautamme rahat, jos tuotesetti ei poista kramppeja. Palauttamista varten ota meihin yhteyttä asiakaspalvelu@masajo.fi. Rahat takaisin -kampanja on toistaiseksi voimassa vain Masajon verkkokaupan kautta ostaneille.