Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Checkout

Jaksamismineraali

8,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 605

Jaksamismineraali

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

SAAT RAHAT TAKAISIN, jos tuote ei toimi!*

Imeskeltävä Jaksamismineraali on erittäin nopeasti imeytyvä ja täysin luonnon oma energia,- palautus- ja urheilumineraali. Tuote antaa lisäbuustin ja poistaa kramppeja nopeasti. Tuote kulkee helposti taskussa, joten apu on aina lähellä. Pienestä koostaan huolimatta tuote on erittäin riittoisa, 70-200 annosta, joten normaalissa päivittäisessä käytössä se riittää noin puoleksi vuodeksi. Rae kielen alle ja siitä se lähtee!

Kenelle suosittelemme?

Jaksamismineraali soveltuu erinomaisesti niin urheilijoille kuin vanhuksillekin, joilla on haasteita kramppien ja nestetasapainon kanssa.

- urheilijoiden kehuma
- korvaa magnesiumia
- nopeasti imeytyvä
- mineraali- ja nestetasapainoa
- riittoisa 70-200 annosta, tuote kestää noin 6 kuukautta
- päiväannoksen hinta on vain noin 0,04 €

Käyttöohje:

Laita yksi rae kerrallaan kielen alle, kun tunnet tarvetta tai kun haluat ennaltaehkäistä kramppeja.

Suositus:
- 3 kpl työpäivän aikana
- 10 kpl urheilusuorituksen aikana
- 20 kpl rankan urheilusuorituksen aikana
- älä ylitä annostusta

Yhden rakeen painoarvio: 0,05 g.
Ainesosat: Ruususuola-kristallisuola Bolivian Andeilta.
Tuote ei sisällä lisäaineita tai väriaineita.

- Palasimme tansseista, kun ystävättärelleni iski kova kramppi. Annoin hänelle Jaksamismineraalia ja hän yllättyi miten nopeasti tuote tehosi, kertoo Klaukkalalainen Ulla.

Miksi Masajo valmisti tämän tuotteen?

Useiden vuosien aikana useat terapeutit ja urheilijat ovat kehuneet, miten Boliviasta maahantuomamme Ruususuola auttaa tehokkaasti kramppeihin ja jaksamiseen ja pyysivät meitä valmistamaan pienen matkaversion tuotteesta joka kulkisi helposti taskussa. päivittäisessä käytössä tuote riittää n. puoleksi vuodeksi, kuten eräs jääkiekkoilija kertoi. 

*Palautamme rahat, jos tuote ei poista kramppeja. Ennen rahojen palauttamista haluamme antaa vielä käyttövinkkejä. Palauttamista varten ota meihin yhteyttä 09-271050 tai asiakaspalvelu@masajo.fi. Rahat takaisin -kampanja on toistaiseksi voimassa vain Masajon verkkokaupan kautta ostaneille ja koskee vain Jaksamismineraali -tuotetta.