Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Checkout

Green Stallion Luonnon Elektrolyytti 2,5kg (65-250 annosta) (ilman toimituskuluja)

60,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 802

Green Stallion Luonnon Elektrolyytti 2,5kg (65-250 annosta) (ilman toimituskuluja)

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

(65-250 annosta eli n. 0,90-0,22€/annos) 
Yhdestä tuotteesta saa sekoitettua 650-2550 litraa elektrolyyttiä 

Green Stallion Luonnon Elektrolyytti sisältää aminohappoja, kivennäis- ja hivenaineita.

  • 100% luonnonmukainen
  • Soveltuu päivittäiseen käyttöön
  • "Kemiallisten elektrolyyttien käyttöä ei tarvittu"
  • Hevonen juo elektrolyyttiä myös kilpailuissa
  • Soveltuu kaikkiin tilanteisiin, kun hevonen ei tahdo juoda
  • Elinvoimaa ja kiiltoa

Maailmanennätysravitallin käyttämä (Omistaja-valmentaja Juho Ihamuotilan Massive Babe ja Golda Apache)

Katso annosteluohje, ainesosat ja ravintosisältö ohessa olevista kuvista.

Green Stallion Luonnon Elektrolyytti on Bolivian mineraali- ja ravontorikkaan maaperän 100 % luonnollinen, kansainvälisten tutkimustulosten tuote ja on alun perin suunnattu huippu-urheiluun tukemiseen ja palautumiseen. Kilpatallien jatkuvien pyyntöjen tuloksena hevosille on kehitetty oma tuota , Green Stallion Luonnon Elektrolyytti, jota on testattu Suomessa useilla talleilla vuodesta 2003 erinomaisin tuloksin. Tuotetta käyttäneet kilpahevoset ja -ponit ovat yltäneet maailmanennätyksiin vuosina 2007 ja 2013. Tuote on täysin luonnollinen, antaa kiiltoa ja on hevosen oma valinta, jota se juo mielellään niin tallilla kuin kilpatilanteessa.

Valmistettu Suomessa
Valmistaja Masajo Oy
(Eviran hyväksymä rehu- ja luontaistuotteiden valmistaja)

Oletko jälleenmyyjä? Ota yhteyttä Masajon toimistoon.

 

Tuoreiden testaajien kommentteja:

"Tarkoitus oli saada huonosti juova hevonen juomaan enemmän kovilla helteillä, pelkkä suolanmaku on hiukan tökkinyt mutta intiaanisokerin maku sai hevosen juomaan ja silmien ilmeen kirkastumaan, hevonen piristyi silmissä :)"

"Ravihevosemme joi sitä mielellään kotioloissa. Radalla en ole vielä testannut mutta toivon että toimii. Hevosemme on melko tarkka eikä todellakaan kelpuuta mitä tahansa mutta tämä uppoaa hyvin myös rehun seassa."

"Hevonen joi todella halukkaasti elektrolyytin, nuoli vielä ämpärinkin tarkkaan."

"Nirso hevonen suostuu juomaan tätä. Toki se juo myös tavallista vettäkin mutta tässä saan menemään mukana suolaa ja muita tärkeitä aineita, mitä se ei yleensä suostu syömään."

"Todella hyvä tuote. Tuote on auttanut näkyvästi hevosen palautumisessa ja juominen on parantunut. Suosittelen tätä kaikille tutuillenikin. "

"Maistuu hevosille hyvin. "

"Helposti lihova pv esteratsu jolle joutunut mehuja/melassia juottaan jotta saisi electrolyytit alas. Nyt joi mielellään pelkällä green stallion electolyyttiä lisäämällä juomaveteen . Erittäin tyytyväinen tuotteeseen. "

"maistui hevosille hyvin rehun mukana"

"Tamma oli sangen ennakkoluuloinen...haistella, lipo kielellä kuin koira ja sitten joi innolla! Maistui joka maistelu kerralla...Hevoseni on huono juomaan ja aina joutuu maustamaan vettä että kelpaa! Ei myöskään tykkää juoda automaatista, joten tällä saan juomaan reilummin! 
- kiitos näytteestä!"

"Meillä on poni, jolla on usein ähky vaivana kun ei juo vettä mielellään. Jauheen myötä poni on juonut paremmin! Meillä on myös 2 aasia, jotka tykkäävät juoda myös tätä! "

"Ravihevonen, joka huono juomaan - ensimmäisellä kerralla maisteli juomaa, toisella kerralla meni melkein koko ämpärillinen. Nyt menee niin paljon kuin vain jaksaa ämpäriä nenän eteen kantaa! Upeaa!!! Tammalla on lisäksi aineenvaihdunnan kanssa ongelmia, joten uskon että tuote auttaa siihenkin juomisen parannuttua! Hevoshierojana suosittelen todellakin tuotetta asiakkailleni, monella on varsinkin kesällä ongelmia hevosten riittävän juomisen kanssa! "